Overslaan en naar de inhoud gaan
Voor liefhebbers van goede muziek en apparatuur

"Sonore Audio komt vertellen" wordt verschoven!!!!!

Clubavond

Deze avond wordt ivm COVID-19 en in overleg met Sonore Audio verplaatst naar een nog nader te bepalen datum!

 

Sonore Audio. Vroeger bestaande uit 2 personen, tegenwoordig doet Cock van der Weiden het alleen. Noodgedwongen, want zijn compagnon Arnold heeft wegens priveomstandigheden zijn deel af moeten geven.

Cock is een knutselaar van de ouwe stempel. Een perfectionist met een ongelofelijke gave: Hij kan als geen ander fouten in een set horen en corrigeren. Vandaag gaat hij ons vertellen hoe de vork in de steel zit volgens hem. Hij heeft een andere denkwijze dan algemeen gebruikelijk is, maar het snijdt hout. Vaak is het terug naar de basis, soms is het gewoon een andere kant op gaan. Het resultaat is heilig, nl een geweldige weergave met voorkeur in mono, want ook dat kan realistisch in 3D.
Dat wil echter niet zeggen dat we vanavond (alleen) mono voorgeschoteld krijgen. Alles komt aan bod en vragen zijn wenselijk. Cock zal ze naar eer en weten beantwoorden in zijn onnavolgbaar Rotterdamse tongval.

Lid worden?

Op de maandelijkse clubavonden organiseren wij luistersessies, demonstraties en lezingen voor onze leden. Er worden ook demonstraties verzorgd door onze leden. Onze club bestaat uit zowel leden met commerciële apparatuur als leden met zelfbouw apparatuur. Deze clubavonden vinden 10 keer per jaar plaats in de regel elke 2e woensdag van de maand. Tevens worden 2x per jaar excursies georganiseerd.

Bankgegevens: NL95 ABNA 0440 4582 93 te Holtum t.n.v. Vereniging Audioclub Limburg - Contact: voorzitter.acl@gmail.com