Overslaan en naar de inhoud gaan
Voor liefhebbers van goede muziek en apparatuur

Herstart met muziekavond

Clubavond

Het wordt weer tijd om weer op te starten met de clubavonden. In eerste instantie wilden we wachtentot augustus en dan het seizoen beginnen met de  jaarlijkse barbecue. Er bleek echter meer animo in ons te zitten om eerder te starten. Voor juni kunnen is het te kort dag om nog iets op poten te zetten, daarom starten we door in juli.

We denken dat na al het Covid19 gedoe de leden wellicht weer zin hebben om weer bij elkaar te komen. Daarom gaan we rustig beginnen met een muziekavond. Eric Sol neemt ons mee (terug?) naar de jaren 80 met nieuws uit die tijd, persoonlijke anekdotes en uiteraard alle muziek, van de nadagen van punk tot (ook foute...) disco en de muzikale helden van toen.

Bedenk wel dat we nog altijd moeten vodoen aan de 1,5m maatregel. Gezellig naast elkaar zitten zal niet mogen. Bovendien zal de club desinfecterende handgel ter beschikking stellen. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar we ze wil dragen is natuurlijk vrij die keuze te maken.

We verheugen ons erop weer van start te mogen gaan. We willen jullie dan ook graag op 8 juli verwelkomen op ons vertrouwde adres in Geleen, 't Barbararzaelke