Overslaan en naar de inhoud gaan
Voor liefhebbers van goede muziek en apparatuur

Freewheelen met koptelefoons II

Clubavond

Het was alweer in 2016 dat we een avond hebben georganiseerd om hoofdtelefoons te vergelijken. Zie https://www.audioclub-limburg.nl/freewheelen-met-hoofdtelefoons voor het verslag. Ondertussen is de populariteit van de zogenaamde headfi alleen maar gegroeid. Tijd dus voor een update. Wij zullen zorgen voor enkele dedicated versterker(jes), CD spelers en digitale bronnen, en daarnaast natuurlijk een aantal koptelefoons. Maar natuurlijk zijn andere/eigen hoofdtelefoonversterkers en hoofdtelefoons ook welkom, dus neem zeker ook je eigen koptelefoon en/of -versterker  mee als je wilt vergelijken, of anderen van jouw apparatuur wil laten genieten. Hier geldt dus hoe mee, hoe beter.
Daarnaast kun je deze avond, naast goede zin, natuurlijk ook eigen CD's of digitale muziek (USB-stick, USB drive of andersoortig USB geval) meebrengen ;-)

Plaats van handeling:
Gerrit's Winkel,
Burg. Lemmensstraat 165
6163 JE Geleen
(ingang is aan de voorkant)

Lid worden?

Op de maandelijkse clubavonden organiseren wij luistersessies, demonstraties en lezingen voor onze leden. Er worden ook demonstraties verzorgd door onze leden. Onze club bestaat uit zowel leden met commerciële apparatuur als leden met zelfbouw apparatuur. Deze clubavonden vinden 10 keer per jaar plaats in de regel elke 2e woensdag van de maand. Tevens worden 2x per jaar excursies georganiseerd.

Bankgegevens: NL95 ABNA 0440 4582 93 te Holtum t.n.v. Vereniging Audioclub Limburg - Contact: voorzitter.acl@gmail.com