Overslaan en naar de inhoud gaan
Voor liefhebbers van goede muziek en apparatuur

ACL BBQ 2019

bbq1

Deze keer geen volledig verslag, maar een korte sfeerimpressie van weer een zeer geslaagde barbecue-avond. De barbecue-avond was nu bij Café Lombok in Urmond, op kruipafstand van de woning van onze penningmeester. Daar de cateraar van vorig jaar (ons jubileumfeest) zo goed bevallen was, hadden we de firma Vosselaar weer benaderd om ons van het innerlijke droogje te voorzien. Het innerlijke natje was in de goede handen van John en Margriet van Café Lombok.
 

bbq2

Plaatjes zeggen meer dan woorden, daarom maak ik er niet veel woorden aan vuil. Bekijk de foto's en zie hoe er genoten werd. De gebruikelijk quiz werd voor de zoveelste keer als zeer moeilijk ervaren, terwijl we echt wel ons best doen om een quiz te verzinnen die in onze optiek maakbaar zou zijn. Enfin, er werd toch weer uitbundig gelachen tijdens het invullen van de vragen. Stijn ging dit jaar met het hoogste lof strijken. Gefeliciteerd.

 

bbq3

Volgend jaar is de barbecue weer op dezelfde plek met dezelfde cateraar. Miko krijgt een keer vrijaf met de quiz, dan kan hij ook een keer meedoen. Stijn en ondergetekende gaan de volgende in elkaar steken.

 

Media
bbq1
bbq2
bbq3
bbq4
bbq5
bbq6
bbq7
bbq8
bbq9
bbq10